Zásady ochrany osobných údajov

Stránka: kaolpro.sk

Kto sme

KAOL Pro, s.r.o., so sídlom Južná trieda 4B, 040 01  Košice, IČO: 48 193 933, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice, odiel: sro, Vložka číslo:  37507/V v zast.  Pavol Juhás – konateľ

Adresa našej webovej stránky je: http://oddlzovaciaporadnakosice.com domény presmerované kaolpro.sk, oddlzovaciaporadnakosice.sk. Výhradnými vlastníkmi predmetných domén je naša spoločnosť. Domény sú prevádzkované na prenajatých hostingových službách. Administrátormi webových databáz nesprístupňujeme tretím osobám.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechávajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonimizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Kontaktné formuláre

„Začiarknu tím políčka súhlas so spracovaním osobných údajov“ kontaktné formuláre na web stránkach www.oddlzovaciaporadnakosice.com, presmerované domény kaolpro.sk a oddlzovaciaporadnakosice.sk “ udeľujete, v súlade s ustanovením §  5 písm. a) zákona č. 18/2018 Z. z.  o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ako dotknutá osoba súhlas so spracúvaním vašich osobných údajov obchodnej spoločnosti: KAOL Pro, s.r.o.

Účel spracúvania osobných údajov:   

Osobné údaje spracúvame a uchovávame za účelom kontaktovania a predstavenia našich služieb. Zasielanie e-mailov o novinkách.

Zoznam osobných údajov (rozsah):

Meno, priezvisko, emailová adresa, telefónne číslo, mesto alebo obec trvalého pobytu spolu s uvedením poštového smerovacieho čísla, s údajom o tom, odkiaľ ste sa o nás dozvedeli, poprípade IP adresa.

Doba poskytnutia súhlasu:

Vaše osobné údaje uchovávame po dobu

Údaje kontaktných formulárov: telefónne číslo, meno a priezvisko po dobu 6 mesiacov.

Odoberanie noviniek – e-mail 2 roky

Dotknutá osoba týmto čestne prehlasuje, že ide o jej vážny a slobodne daný, konkrétny, informovaný a jednoznačný prejav vôle, na základe ktorého dáva prevádzkovateľovi svoj výslovný a bezvýhradný súhlas, aby spracúval jej osobné údaje vo vyššie uvedenom rozsahu, na uvedený účel a počas vyššie uvedenej doby.

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním. Odvolanie súhlasu so spracúvaním osobných údajov je možné poslať v písomnej podobe na adresu KAOL Pro, s.r.o., Južná trieda 4B, 040 01  Košice, alebo elektronicky na emailovú adresu kaol.pro@gmail.com 

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “zapamätať”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Analytika

S kým zdieľame vaše údaje

Vaše údaje neposkytujeme tretím osobám. Tretie osoby nevstupujú do administrácie webových databáz.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho meta údaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

Vaše kontaktné informácie a GDPR

Meno, priezvisko, telefónne číslo, e-mail

Dodatočné informácie

Pri využití našich služieb informácie oprávneného predmetu záujmu. Pri využití našich služieb bude dohodnutý nový súhlas o spracovaní osobných údajov, kde budú konkretizované, ktoré vaše osobné údaje sú potrebné.

Ako chránime vaše údaje GDPR

Šifrovaná komunikácie, prevádzka internetových stránok prenos šifrovanou komunikáciou. Pri on line aplikáciách dvoj stupňové overovanie prístupov ( platí pri on-line registrácii).

Aké máme procesy pri úniku dát

Nahlasovania úniku dát orgánom dozoru. Kontrola IP adries podľa geolokácie

Z akých tretích strán získavame údaje

www.smartemailing.cz, google sarch konzole, google analytic,YAHO, Bing,Facebook

Aké automatizované rozhodovanie (spracovanie) a/alebo profilovanie robíme s údajmi používateľa.

Vek, miesto bydliska, profilovanie záujemca, zákazník s ktorými sme uzatvorili zmluvný vzťah

%d blogerom sa páči toto: